گوشت قرمز

9 آبان 1399

 


گوشت قرمز گوشتی است که در زمان خام بودن ، قرمز است مانند گوشت گاو و گوسفند. رنگ قرمز آن از پروتئینی به نام میوگلوبین که در بافت ماهیچه ای فراوان است ناشی میشود نه از خون.

در حالی که بیشتر تحقیقات همبستگی متوسطی بین مصرف بیش از حد گوشت قرمز و برخی از مشکلات سلامتی را نشان داده اند ، اما همه مطالعات از این تصور که گوشت قرمز خطرناک است پشتیبانی نمی کند. تحقیقات برروی آمریکایی ها نشان می دهد که مشکلات بهداشتی بیشتری در ارتباط با مصرف گوشت قرمز نسبت به افراد ساکن اروپا یا آسیا وجود دارد. این داده ها حاکی از آن است که ممکن است چیز دیگری ناشی از این ارتباط در مورد رژیم غذایی آمریکایی ها، و نه فقط مصرف گوشت وجود داشته باشد.
گوشت بوقلمون هورمونی است؟ خواص و مضرات آن که قبل از مصرف باید بدانید!
همچنین سازمان بهداشت جهانی اعلام می کند که احتمالا یک ماده سرطان زا – ماده ایجاد کننده سرطان – در گوشت قرمز فرآوری شده ، وجود دارد. WHO می گوید که این "احتمالاً” یک سرطان زا است ، اما نمی توانیم از این موضوع مطمئن باشیم.

ادامه مطلب...

ارسال دیدگاه

خطا ...
آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است.
متوجه شدم